Organizatia gazda

Asociatia LUCE este o organizatie non-profit cu sediul în Varese, Italia, care lucrează cu grupuri de persoane dezavantajate – copii şi adulti cu dizabilitati, someri, imigranti, tineri cu probleme de comportament etc. Pentru a realiza incluziunea sociala a acestor grupuri, Asociatia organizeaza workshop-uri, seminarii educationale, activitati de integrare profesionala, activitati sportive, culturale si de loisir – laboratoare de muzica, dans si activitati teatrale.

Asociatia LUCE apreciaza si incurajeaza voluntariatul, avand stranse legaturi cu numeroase retele de acest gen, implicand in permanenta voluntarii in activitatile desfasurate.

Specialistii din cadrul asociatiei utilizeaza metode de instruire nonformale, eficace în relaţia cu grupurile-tinta. Asociaţia are parteneriate cu diferite instituţii şi ONG-uri care  activeaza in domeniul educatiei si protectiei copiilor şi adolescenţilor cu nevoi speciale: inspectoratul scolar din Varese, şcoli, centre de îngrijire de zi în Varese şi în alte orașe din nordul Italiei, cluburi sportive specializate în sport pentru persoanele cu dizabilitati.

Din partea asociaţiei, doamna Lucia Veleva a fost responsabilă de coordonarea activitatilor desfasurate pe perioada mobilitatilor, de organizarea workshopurilor, a dezbaterilor şi a asistentelor din instituțiile de învatamant.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: